Uusi addiktio – iHerb

Olen nyt jo lähes 1,5 vuoden ajan pyrkinyt käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Sanni esitteli blogissaan edullisen, mahtava-valikoimaisen ja verkossa toimivan iHerb-luontaistuotekaupan ja olen täysin hurahtanut. Sivustolla seikkailu tai suositusten googlettelu on vähän niin kuin aarten etsintää. 😛

En ole niinkään kiinnostunut lisäravinteista tai superfoodeista tällä hetkellä, koska nyt imetysaikana niitä ei oikeastaan saisi käyttääkään. Sen sijaan luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja sieltä löytyy ihan mahtava valikoima. Tuotteista löytyy arvioita sekä iHerbin sivuilta että verkosta. Yhden tilauksen olen jo tehnyt ja toinen olisi lähdössä, mutta muutamat tuotteet, joita haluan tilata ovat loppuneet varastosta, joten odottelen että niitä taas on.

Ja uudet tilaajathan saavat iHerbista 5 dollarin alennuksen koodilla. Se jonka koodia käyttää saa provikkaa uusista asiakkaista. Esim tällä minun koodilla uusi tilaaja saa alennuksen ja koodi on  ”QOF221”.

Tässä muutama ”himotus” wish-listaltani: (En ole siis itse testannut, mutta näitä on kovasti kehuttu)

Luomu Jojoba-öljy
Keratiinia sisältävä hiustenhoitoaine
African black soap
Shea-vartalovoi
Egyptian magic – ”voide kaikkiin tarkoituksiin”

2 vastausta artikkeliin “Uusi addiktio – iHerb

  1. Tuo African black soap tuoksuu kyllä uskomattoman hyvälle! Kannattaa kokeilla myös Alba Bonatican voiteita.

    1. Itse olen hieman ärsyyntynyt Alba Botanican tuotemerkkiin. Suurin osa tuotteista ei ole yhtään sen parempia ja turvallisempia kuin normikosmetiikka, vaikka markkinoivatkin itseään luonnonmukaisena ja turvallisena. Viherpesua! 🙁 Tuskin tulee jatkossa hankittua muuta kuin ehkä jätettävää hoitsikkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.