Luonnonkosmetiikan meikkivoiteen metsästys osa 4: Boho Meikkipuuteri

Sävy 02 Beige Clair. Oli vaikea päättää kahden vaaleamman sävyn väliltä. Oli tarkoitus ostaa ihan vain kivipuuteri, jolla voisi hillitä kiiltoa ja korjailla vähän meikkiä, mutta päädyinkin tähän.

Tämä on ihan loistava. Levitin tämän vaahtomuovisienellä eli melko paksun kerroksen. Ihan hirveän heleä lopputulos ei ole. Kuulto tulee muista tuotteista. Sävy on ihan ministi tummempi ja punakampi, kun haluaisin. Harmi, että tähän pakkaukseen ei sovi puutervippa mukaan.

 

Sain äipältä tuollaisen teddybear-kotoiluasun. Otin toisenkin kuvan, jossa naama näytti siltä kuin olisin lisännyt kuvaan filtterin, vaikka en ollut. 

Joo tämä on kyllä loistava tuote, jos haluaa peittävyyttä. Tuotteessa ihan oikeasti tuntuu olevan myös hieman blurraavaa efektiä ja siksi tykkään käyttää sitä juuri niihin kohtiin, johon tulee ilmejuonteita eli nenän reunasta suupieliin (ja josta kroonisen aamunuhani takia niistän meikit pois) ja kulmakarvojen väliin. 

Tämä on oikeastaan juuri sellainen tuote, jota odotin Lily Lololto vuosikausia ja jota ei vieläkään ole tullut eli kiinteä mineraalimeikkivoide. Kuivaihoisille voi olla vähän liian kuivattava. Kaikesta huolimatta tykkään nykyään käyttää nestemäisiä meikkivoiteita puuterituotteiden sijaan, vaikka tämä nyt kiinteä onkin eli ei tästä ihan luottotuotteeksi nykyiseen makuuni ole.

Tämä tulee itselle käyttöön lähinnä meikinkorjailuun tai meikkauksen yhteydessä nenäpielien fiksailuun varsinkin käyttäessäni aiemmin esittelemiäni Bohon ja Avrilin meikkivoiteita, joissa ei ole niin paljoa peittävyyttä tai pysyvyyttä, kun ehkä tarvitsisin noilla alueilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.