Kasvojen ihonhoitotuotteet

Päätinpä tehdä postauksen mahtavista päivittäin käytössä olevista ihonhoitotuotteistani. Suosin siis luonnonkosmetiikkaa tai ainakin sellaisia tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän pahoja kemikaaleja.

 

Puhdistus:

Päivitys 20.8.2013: En suosittele enkä käytä enää tätä Alba Botanican putsaria, syy. Nykyinen putsari on tämä.
Alba Botanican ananasentsyymiä sisältävä kasvojen puhdistusaine – En ole vielä onnistunut löytämään hyvää putsaria luonnonkosmetiikan parista. Edes paljon kehuttu Madaran puhdistusvaahto ei toimi minulla oikein hyvin. Voikohan johtua siitä, että meikki jämähtää huokoisempaan ihoon tiukemmin ja vaatii kunnon putsaria, jotta naaman puhtaaksi meikistä. Alba Botanicahan ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta ehkä niitä kuuluisimpia kemikaalimörköjä kuten esim. parabeeneja tuotteessa ei ole. Toimii loistavasti ja hyvä hintalaatusuhde. iHerbistähän tämä. Talvella, kun iho on kuivempi putsaan naaman aamulla ihan vaan vedellä kostutella pumpkulilla. Mutta illalla tällä lähtee meikit naamasta.

Weledan Almond Facial Oil -manteliöljy – Käytän tätä silmämeikin puhdistukseen, jos tuon putsarin jäljiltä vielä jotain jää. Vaikka kuinka huolellisesti putsaisi, niin ripsaria on usein aamuisin aina vähän silmän alla, jos edellisenä päivänä on meikannut. Tällä puhdistan sen. En tiedä mistä ns normisilmämeikin puhdistusaineet on tehty, mutta minusta ne vaikuttavat jotenkin kauheilta myrkyiltä. Tämä on vaan ah turvallista ja hellävaraista manteliöljyä, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ei tulisi mieleenkään vaihtaa mihinkään muuhun. Näitä saa Kicksistä tai luontaistuotekaupoista ja nykyään myös Stockalta ja Sokokselta.

Kosteutus

Estelle & Thildin hajusteettomat päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide – Estelle & Thildin tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tykkään hygieenisestä pumppupulloista. Merkki on ruotsalainen, mutta tuotteet valmistetaan Suomessa! Omani olen ostanut Kicksistä.

Now Foodsin sheavoi – Rakastan sheavoita! Talvella varsinkin ihon ollessa kovin kuiva käytän tätä silloin tällöin kasvoilla ihan yövoiteena tehokosteutukseen. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaahan tämä ei varsinaisesti ole, mutta tuote on ihan sitä itseään eli 100% sheavoita. Toimii myös vartalon kuiviin kohtiin ja kantapäihin. iHerbistä ostan.

Now Foodsin vanilja huulirasva – Yksi valtava valikoimaisen iHerbin ostetuimpia huulirasvoja. Sisältää mm. sheavoita, kaakaovoita, kookosöljyä, aloe veraa ja e-vitamiiniä. Tykkään koostumuksesta, tuntuu että kosteuttaa huulia syvemmältä eikä vain tee pintaa rasvaiseksi. Vaniljan tuoksu on melko vaatimaton, mikä ei minua haittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.