iHerb-kestosuosikit

Huomasin, että vanha iHerb-suosikit postaukseni oli noussut suosituimpien postausten TOP 10:iin. Ajattelin listata tämän hetkiset suosikit tähän postaukseen vähän niin kuin muistiksi itsellenikin ja toisaalta vinkiksi muille. Olen näitä aiemminkin listannut ja nämä olen tainnut lähes kaikki jossain vaiheessa esitelläkin täällä blogissa. Itse tilaan iHerbistä lähinnä vain kosmetiikkaa ja öh pitäisikö sanoa ”ainesosia”. Mutta tässä siis päivitetty lista tämän hetken suosikeista.

Aiemmin tuli intoiltua ja tilailtua aika usein tuolta iHerbistä kaikenlaista, mutta viime aikoina olen tilannut harvakseltaan. Syynä osittain ärtymykseni viherpesuun eli aivan loistavien tuotteiden ohella iHerbissä myydään myös niin luonnollisiksi ja turvallisiksi mainostettuja tuotteita, jotka eivät sitten oikeasti olekaan ihan niin luonnollisia ja turvallisia. Lähinnä olen viime aikoina täydentänyt iHerbistä näitä kestosuosikkeja, jos ovat päässeet loppumaan.

Tutustu itse iHerbin ihmeelliseen maailmaan -> Tästä linkistä pääset katsomaan verkkokaupan suosituimmat tuotteet ”Bath and Beauty” -osastolla. Suosittelen tutustumaan muiden käyttäjien arviointeihin klikkaamalla tähtien perässä olevaa numeroa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.